Presentació

Agencia Immobiliària amb la seu central situada a la comarca de l'Anoia, gran terrassa del Barcelonès, i amb privilegiada red de carreteres, a 30 km de Barcelona i les seves platges, Sitjes, Castelldefels, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Cunit etc.

Grans polígons industrials, empreses multinacionals i locals i el camp més rendible de Catalunya i reconeguda internacionalment per els vins i caves.


A la vila de i amb la influencia de Masquefa, Els Hostalets de Pierola, Gelida, Sant Llorenç D'hortons, Sant Esteve de Sesrrovires, Martorell, Abrera, Olessa de Montserrat, Esperreguera, El Bruc, Castellolí, Igualada, Odena, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbuí, Pobla de Claramunt, Torre de Claramunt, Capellades i Vallbona d'Anoia.

 

Oficina a , Costa Daurada, al centre de les famíliars platges de Tarragona, Cambrils, Salou, Mont-Roig, L'Hospitalet del Infant i L'Ametlla de Mar, etc. Tot un luxe i cor de la costa mediterrània.

 

Àrea d'influència de Reus, Tarragona, Cambrils, La Pineda, Vila-seca. Amb el atractiu de viuren a tans sols 5 minuts de Port Aventura, el Parc Ferrari i  de BCN World. La millor inversió per tota una vida de somnis.

Venda

Lloguer